God morgon

20120818-102641.jpg
GOD MORGON, HÄR vaknar vi upp. Detta inlägg är tidsinställt och jag vet inte alls om vi är vakna än eller inte. Men känner jag oss rätt har vi förmodligen tagit en morgonpromenad och njuter av frukosten. Vädret är förhoppningsvis underbart och förhoppningsvis är vi nöjd med hotellet. Nu är vi redo för en veckas ledighet och jag vet att det kommer finnas wifi på hotellet men inte hur kvalitén är. Så ni får helt enkelt kika in och se om jag kan uppdatera. Hoppas ni har en bra söndag! Mot playan.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “God morgon

  1. ÅÅÅÅÅÅÅH JAG BLIR VÄLDIGT AVIS HÄR I ETT REGNIGT VÄSTRA GÖTALAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    svar: Maten var hur god som helst!! :) ja är så skönt att han är hemma :) Han va borta en månad men de kändes som en evighet.. :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>