Caviar nails

HAR FREDAGS PIMPADE naglar idag. Jag och Emilia köpte detta nagellack tillsammans för att prova och se hur bra det var. Nagellacket blir verkligen coolt och de har tänkt till när de gjorde förpackningen. Det följer med ett vanligt nagellack, en nagellacksburk som det ligger pärlor i, en liten tratt och sen själva locket till asken som man använder som underlag. Tack vare locket och tratten törs man strössla på ordentligt med pärlorna eftersom att det är enkelt att hälla i de som blir över i burken igen. Dock tyckte jag att pärlorna lossnar rätt lätt men det kan ha varit jag som fått dit de för dåligt.

Snyggt är det och vilket partylack! Kul med något annorlunda.

20120817-165750.jpg

20120817-175449.jpg

20120817-175519.jpg

20120817-175646.jpg
Vi beställde nagellacket här

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Caviar nails

  1. Har hört galet mycket om det där caviar-lacket. Fast tydligen har just ciate härmat ett annat märke och tagit credit för det. Inte så schysst. Kul och snyggt i alla fall. Håller det bra?

    • Oj det hade jag inte en aning om, vem har dom härmat? Nja jag tyckte inte att det höll så bra. Tog bort det helt igår men det började lossna pärlor redan i lördags. Sen tyckte jag att det var jobbigt för att mitt hår fastnade i pärlorna och det kändes bara som att dom var i vägen. Kan tänka mig att det är lite samma känsla som med lösnaglar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>