Wonderful wednesday

CYKELN GÅR SOM ett jihu! Han hade till och med smörjt kedjan så nu är jag som röda faran, snabb och ljudlös. Härligt med onsdag idag, snart halva arbetsveckan gjord vilket innebär semester snart. På lördag åker vi, can’t wait! Men innan denna dag är slut väntar jobb, ett boxpass med Emilia, eventuellt en snabbis på AW:n som mina kollegor ska ha, laga middag och kanske måla naglar. Och om inte AW:n blir av så blir det packning. Så en fullspäckad dag med andra ord.

20120815-092533.jpg

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Wonderful wednesday

  1. Är barnsligt förtjust i min cykel,så förstår hur du känner.Min blev ju oxå stulen,när jag fick tillbax den så känndes den annorlunda.Men nu har jag ny sadel,cykelkorg,ringklocka.t.o.m reflex på hjulen.Nu är d min cykel igen å jag äääälskar den:)Puss puss mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>