Morgonspring

ÅH HEJ OCH hå, imorse sprang jag till jobbet. Jag känner mig hyfsat nöjd med tiden som blev ca 49 minuter på 8,3 km. Med tanke på att det var 2 veckor sen jag sprang så kändes det riktigt bra. Kände mig hyfsat pigg i benen trots att jag inte är van att löpa på morgonen. Det stora minuset var att väskan drog upp min jacka, annars en riktigt bra start på denna dag. Och en svettig sådan.

20120814-082935.jpg
Jag förundras över hur lyckligt lottad jag är som har så fin löp/cykelväg till jobbet. Längs med vattnet nästan hela vägen och jag sprang faktiskt med ett leende nästan hela vägen. Utom Strandvägen, den var psykiskt mest påfrestande då den är så rak och aldrig tar slut.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Morgonspring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>