We are shining

VAKNADE HELT KLART på fel sida idag. Solen skiner och jag kan inte cykla till jobbet..
Men 5 snabba arbetsdagar och sen stavas det s e m e s t e r! Underbart. Så jag försöker att inte vara för bitter över den nya remsan jag var tvungen att köpa och håller fingrar och tår i hoppet om att min cykel kan bli brukbar idag igen. Och idag ska jag och träna efter jobbet, ännu en sak att vara glad över! Jag är frisk nog att träna och längtar efter träningsvärk. Okej, så denna måndag är inte så farlig!

20120813-075256.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>