Halleluja moment!

DET VAR HELT underbart att träna! Känner mig som en hel människa igen. Det ger mig så mycket energi att träna så det är galet. Nu är jag in the making av middag och det bästa av allt är att L är hemma. Så förutom att få träna med honom så får jag också äta middag – dubbelt upp! Inser hur glad jag är att han är hemma igen.

Så här glad var jag efter träningen.

20120813-195311.jpg

20120813-195323.jpg
Vi körde överkropp och jag kommer garanterat få träningsvärk. Men förhoppningsvis är jag pigg i benen imorgon.

Inser själv att jag låter helt frälst men jag är bara så glad och full av endorfiner just nu.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>