Otur & Bär

ALLTSÅ JAG ÄR verkligen tjejen med sjuk otur när det gäller min cykel. Den stod kvar så den var absolut inte stulen, däremot var bakdäcket tömt på luft. Idioter! var det jag kände. Kan inte folk bara växa upp istället för att tömma folks hjul på luft? Så cykeln blev tunnelbana. Och när jag kommer hem ska jag försöka muta L att få låna hans cykel imorgon till jobbet.

20120812-181240.jpg
Jag har i alla fall en promenad i fint sällskap att se fram emot nu, middag och sen veckans godis som jag plockade idag. Okej mycket kommer åka in i frysen också.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Otur & Bär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>