Regnmys

EN 40 MINUTER lång promenad fick rensa tankarna. Att världens underbaraste trotsade regnet med mig var inte fy skam. Kvalitetstid när den är som bäst.

20120806-220202.jpg
Det kändes verkligen som höst när vi var ute. Och det börjar bli lite mörkare å kvällarna. Men jag gillar hösten (påminn mig inte om att jag skrev detta i november när det är kolsvart ute och det ända jag suktar efter är lite snö för ljusets skull). Nu skulle man ha haft sig ett badkar.

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Regnmys

    • Hehe ja jag gillar faktiskt också regn, i alla fall när man själv väljer att vistas i det :) inte när det överraskar en på den där mysiga picknicken som gått 4 km genom skogen för att ha..

  1. Åh mysigt. Jag är sugen på långa härliga höstpromenader. Så fort jag får min mobil så jag kan lyssna på musik så ska jag ge mig ut. Och jag gillar också hösten. :) Påminn mig om det när jag drar igång med min military training om ett par veckor och regnet öser ner. haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>