Bruised

DEN SOM SÄGER att boxning inte är hård träning vet inte vad den pratar om.

20120802-095111.jpg

20120802-095121.jpg
Blåslaget knä och arm. It hurts a bit I have to say. I alla fall knät, armbågen känns inte. Och den brukar se ut så där eftersom vi har armbågsslag. Men knät fick jag under brottningen som vi körde. Men jag hävdar bestämt att jag vann..

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Bruised

  1. HAHA var tvungen å fråga Peppran vad han tyckte att d såg ut som,han tyckte som mej att d såg ut som en tutte=))Kram mammsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>