Nr 27

20120730-172014.jpg
PULSSPINNING PÅ EN måndag, det borde ge mig lite energi hoppas jag. Har varit så himla seg idag. Nu kör vi!
Och lyckades få mitt turnummer så det kan ju inte gå dåligt!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Nr 27

  1. är dom skorna bra? :D är ute efter ett par nya löparskor o vet inte ens vart jag ska börja kolla känner jag…

    svar: Haha ! jag får alltid så stora myggbett men detta var något utöver de vanliga! hela min kropp var täckt med stora bett! som femkronor i storleken haha. om inte större! Ja det är en väldigt bra fördel måste jag säga ;)

    svar2: Ibland är inte livet lätt alltså…haha! Tack!!! :) kram

    • Jag vill säga att dom är super bra! Och det är dom nog men jag är inte super nöjd. Jag domnar nämligen i fötterna vilket är jätte konstigt. Hur löst knutna jag än har dom. Jag använder mina som inneskor men dom kanske är bättre att löpa i. Har faktiskt tänkt googla lite och se om jag hittar fler som haft samma upplevelse. Men mitt tips är att gå till löplabbet eller något annat ställe där du verkligen jan prova olika modeller och gå hjälp. Sen antingen köpa i butiken eller gå hem och beställa :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>