Tu Cuerpo

JAG BLIR SÅ oerhört glad när jag hör denna låt. Den får mig att cykla extra snabbt, den får mig att dansa lite på cykeln, den får mig att sjunga med trots att jag inte kan spanska (3 år i gymnasiet är helt borta förutom en mening som jag kommer ihåg haha), den får mig att le och det min fredagslåt idag. Ha en underbar helg!

20120720-151042.jpg
Fredagsfika på jobbet. Är jobbets fikafeeder denna vecka tror jag. Eftersom det blev äggulor över när jag gjorde macarones så gjorde jag en key lemon paj. Fräsch och god.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tu Cuerpo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>