Oh no

20120708-113027.jpg
Om detta är sant då avgår jag som eurovisionfan. Inget ont om Malmö men hur kan man inte välja huvudstaden?

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Oh no

  1. Hm det är inte första april va? Känns ganska orimligt att inte välja våran största arena. Vi ska väl tjäna pengar på det?

  2. Oj! :( Va trist!! Hade hoppats på Sthlm, eller Göteborg såklart :) Samtidigt är väl nya Malmö Arena väldigt stor? Största inomhusanläggningen i Sverige nu? Haha, känner att jag inte har så bra koll. :(

    • Jag har mest bara läst folks upprörda ord på aftonbladet och där verkar det som att Malmö Arena är mycket mindre än Friends Arena i Sthlm. Men jag är inte så insatt heller. Hade bara varit gladare om den varit i Sthlm, närmare och gratis boende haha ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>