Tomorrowland

Känner du pressen över att jag snart fyller 25? Har du svårt att komma på en bra födelsedagspresent? Lugn, jag har svaret! Konsertbiljetter till detta nästa år
YouTube Preview Image

Haha! Ta det med en nypa salt, jag fyller inte förrän i oktober. Men girls, om ni är på så vet jag vart nästa års resa går!

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Tomorrowland

  1. Jag kan sponsra din biljett skulle jätte gärna hänga med men vet att jag är för gammal.( borde inte gilla den här typen av musik i min ålder )men faaaan vad d rycker i dans nerverna till sån här musik…..Puss mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>